Pravana og pastel

Kan i huske for noget siden da vi søgte modeller til nogen både lidt vilde og pastel farver? 

I hvert fald havde vi en travl og lang dag. Men super fedt at ha en hel dag til at lege med nye farver. Så vi havde vores teknikker fra Pravana i salonen, og så et helt slaraffenland af farvene. Okay det er ikke sikkert andre vil mene det ;) 

Nu til billederne... 

Anna Har fået lavet en let balayage, som derefter er farvet i en rosegold toning. Usandsynligt smuk og forside model!

Ida fik lavet lidt pink, orange og gule effekter i underhåret. Ida skal giftes til sommer, så jeg skulle ikke have lavet for meget på hende. Jeg tror godt jeg kan gætte hvem der skal få det ud igen ;) 

Mia blev revet med og gik med til også at blive klippet. Kæmpe forandring, og super klædeligt. Hvis jeg selv skal sige det. 

 

Her blev der lagt de flotteste både pastel og intense farver i hele underhåret. virkelig fed måde at der sker noget men det også kan skjules. Det mørke er tonet i en lidt koldere farve. 

Julie var så modig! Hun fik Violet og en lidt lysere støvet blå, lidt blandet i hele håret. 

Nico havde en drøm om langt tyk hår. Så vi har indfarvet extension og hendes eget hår, i pastelfarver fra Pravana. Der er en silver, en lyserød, fersken og en lyseblå. de fleste af dem med Olaplex. Det kan sådan et helt afbleget og extensions hår jo godt li ;) 

 

Der var sørme gang i bixen, men hyggeligt det var det :)

 

Frisør Maria M

Bredgade 8
9490 Pandrup

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 19.00 
Fredag 09.00 - 17.00
Lørdag 08.00 - 13.00

Kontakt

Tlf. 22 37 94 92

Find os på Facebook