Permanent vippebuk

 Istedet for den gammeldags vippebukker, er der nu kommet et permanent vippebuk.

Hvem har ikke prøvet at ligge mascara på, og så tænke; Åh hvis de nu bare bukkede flot op ad, så de så ud af lidt mere?! 

Eller at stå med sådan en vippebukker/ nærmest en saks. Og så får man fat i det tynde hud i siderne ved øjnene, og inden man opdager det har man klemt i vildskab. For nu skal de dælme ikke bukke for lidt. -AV! 

Det hele er unødvendigt nu. Nu kan man nemlig lave et permanent vippebuk, der holder 4-8 uger. Hvis du bruger M2 serum (læs om det her), kan du forlænge vippernes levetid, dermed også holdbarheden på vippebukket, og som bonus bliver de længere. Vipperne har en levetid på 3-4 uger i teorien, men det er meget forskelligt hvor hurtigt vipperne skiftes fra person til person.

 

Det foregår ved at dine vipper bliver lagt rundt om en lille skumrulle, der fåes i 3 størrelser. Så alt efter længden af dine egne vipper, kan de komme til at bue flot opad. Derefter kommer produktet på, der gør at der sker en omformning af hver enkel vippehår. Omformningen sker som det gør ved en permanent i håret. Produktet kommer ikke helt ned til huden eller ind i øjnene, så der er ingen irritation ved behandlingen. Det er på ingenmåde ubehageligt, men du skal have øjnene lukket i noget tid. Du ligger på briksen og kan slappe af, så ta du bare en lur ;) 

Efter vippebukket er det en go ide at bruge M2 Eyezone conditioning complex. Det er som en conditioner der plejer vipperne (og bryn), nu vi gerne vil have dem til at leve længere. Den kan også lige gi 10% mere buk, når de lige bliver fugtet. Og som når vi kommer conditioner i håret, gør at det er lettere fx at ligge mascara på. De bliver meget mere smidige og blanke. Kom denne på og mascara ovenpå. 

Før og efter billeder:

(Herover kan man især se at det har gjort en stor i siderne, hvor de før bukkede lidt af sig selv midtpå/ ind mod næsen.)

 

Husk tilbud på M2, der er stadig lige et par stykker tilbage ;) 

Ta' enten serum til vipper 5ml (svare til 4-6 mdr brug) + Conditioner til pleje af vipperne (normalpris 990kr + 390kr) til en sæt pris på kun 1015kr -du får oveni en serum til bryn med på 3ml GRATIS!

Eller

Ta' en serum til bryn 5ml (svare til 4-6 mdr. brug) + Conditioner til pleje af bryn og vipper (normalpris 1040kr + 390kr) til sæt pris på kun 1045kr -ved dette sæt får du også en ekstra serum med til bryn på 3ml GRATIS! 

(Tilbud gælder så længe lager haves)

 

Frisør Maria M

Bredgade 8
9490 Pandrup

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 19.00 
Fredag 09.00 - 17.00
Lørdag 08.00 - 13.00

Kontakt

Tlf. 22 37 94 92

Find os på Facebook