Bambi vipper eller fyldige bryn?

Hvem vil ikke ønske at ha sådan nogen lange-flotte-vind-baskende bambi vipper?! Ja det ville jeg da ikke sige nej tak til. Men det er jeg så, ikke født med, som mange andre dødelige. Så er det heldigt der er opfundet M2 activating serum. 

(Tilbud og før/efter billeder længere nede) 

Det består af en helt ny sammensætning af aktive stoffer der stimulere ens egne vippers vækst. Og gør så vækstfasen bliver længere, og derved når de at gro længere inden de falder af. Normalt vil alle ens vippe og bryn hår falde af og et nyt begynder at gro ud. Ja det fungere faktisk med hår som det gør med tænder, at der er et nyt der skubber det gamle ud. Så ved at vækstfasen  bliver længere bliver de væsentlig længere. Flere oplever at de også bliver mørkere, tættere og kommer til at bue mere. Det kan man heldigvis også klare med et permanent vippebuk hvis de skal have lidt mere ;) 

 

(Mine vipper efter ca 10 ugers brug af serum, og jeg har faktisk ikke bukket dem det er også kommet med serum.)

Der er også en med de samme stoffer til bryn, så de bliver fyldigere. Den er stærkere i koncentrationen end den til vipper, så du må IKKE bruge den til vipperne! Den går i blodet hvis den bruges der, da hårsækkene ligger længere inde i huden ved bryn end den gør ved dine vipper. Så det er klart at der skal være lidt mere kapow i den så den trængere helt ind hvor tingene sker. Den skulle du kunne se en forskel efter kun 4-6 uger med. 

 

(Forhandler foto, resultat efter 8 uger) 

Du vil allerede efter 6-8 uger kunne se en forskel. Men jeg synes du skal ta et billede inden du går igang, så kan man altid kigge på det og se at der faktisk sker noget. Jeg synes ikke der skete en dyt det første lange stykke tid, før lige pludselig en dag, hold da op! der var sket en kæmpe forskel. Her på billederne kan du se forskellen på mine vipper. (Ja jeg kom så helt fra at bruge den, så nu er jeg startet forfra. -dumt Maria M!) Men det er ca efter 10 uger. 

 

Sådan gør du:  

*Du skal rense evt. makeup af, og det skal være med en makeup fjerner uden olie. Da det ellers vil gøre at når du bruge serum bagefter kan den ikke trænge igennem. 

M2 har lavet en der er virkelig god. Den kan ikke fjerne vandfast mascara. Der er 150ml i den og den står til 250kr. 

*Derefter ligger du M2 serum til vipperne på som du ville ligge eyeliner på. Den skal ligge på øjenlåget men helt nede ved vipperne. (se billede) Man kan næsten se hårsækkene igennem den tynde hud, det er dem den skal trænge ind til. Et lag, en gang om dagen, hver dag. Du kan lige tørre den ene side af på kanten, så der ikke er for meget på, det kan godt svie lidt. Så lader du den lige tørre et øjeblik.

 

*Eller på brynene (som det andet billede). Der skal huden selvfølgelig også være ren. Du smøre den på i et strøg helevejen, eller der hvor du synes de særligt skal ha ekstra fylde og længde. Denne er tykkere i konsistensen end den til vipperne, og penslen er anderledes og let at smøre på med. Lad den tørre et øjeblik.

*Nu kan du så komme det i ansigtet du plejer. -Piece of cake ;)

Der er en der hedder Eyezone conditioning complex. Det er som en conditioner der plejer vipper og bryn, nu de skal leve længere. Og som når vi kommer conditioner i håret, gør at det er lettere fx at ligge mascara på. De bliver meget mere smidige og blanke. Der er da heller ikke noget værre end at vågne op med hovedet ned i puden, og ens vipper noget der kunne side på en stålbørste! Slut med det, kom den her på og mascara ovenpå. 

SÅ serum om aftenen, OG conditioner om morgenen. 

T I L B U D - T I L B U D - T I L B U D

Ta' enten serum til vipper 5ml (svare til 4-6 mdr brug) + Conditioner til pleje af vipperne (normalpris 990kr + 390kr) til en sæt pris på kun 1015kr -du får oveni en serum til bryn med på 3ml GRATIS!

Eller

Ta' en serum til bryn 5ml (svare til 4-6 mdr. brug) + Conditioner til pleje af bryn og vipper (normalpris 1040kr + 390kr) til sæt pris på kun 1045kr -ved dette sæt får du også en ekstra serum med til bryn på 3ml GRATIS! 

(Tilbud gælder så længe lager haves)

 

Frisør Maria M

Bredgade 8
9490 Pandrup

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 19.00 
Fredag 09.00 - 17.00
Lørdag 08.00 - 13.00

Kontakt

Tlf. 22 37 94 92

Find os på Facebook