Sale..

Jeg har været ved at rydde op, når nu jeg alligevel skulle lave status. 

Så der er en del varer der er sat ned. Med ret store besparelser, op til minus 50%!

Wet brush er sat ned med minus 20%. Wet brush you æskerne er sat ned med minus 20%.

Der er en med to alm. størrelse, en i lilla og en i pink -Begge i glimmer. 

En med en alm. størrelse i hvid glimmer og en midi størrelse i sort. -Genialt sæt, hvor du fx kan have den ene med i sporttasken eller have den i bruseren. Hvilket jeg har til at rede håret med når jeg fx har Olaplex i.

En med en alm. størrelse, og en flex wet brush. -Flex børsten kan holde til at du føntørre med den, det kan de andre ikke. Som bonus tørre håret hurtigere ved hjælp af hullerne der er i.

Den sidste er med en alm. størrelse, og en i samme størrelse men med svinehår (også kaldt shinebrush). Den er virkelig go til at ligge skællaget ned på håret, så det blir blankt og sundere. Red det endeligt igennem mange gange, også selvom det er redt ud.

Støt brysterne wet brushen er også med minus 20%. Du støtter stadig med 25kr. Dette er en alm. størelse, med blondemønster og sløjfen.

Orofluido Amazonia gaveæsken er sat ned til 110kr (før 139kr). Det er en creme til spidserne, du kan bruge den i vådt og tørt hår. Der giver fugt og pleje til håret. 

Ta en shampoo og et andet valgfrit produkt fra Style Masters for nu kun 175kr (normalt 318kr). Vælg fx. Shampoo 400ml & conditioner 250ml eller Shampoo 400ml & Elevator spray (boost spray til volume fra bunden).

Moroccanoil Smooth serien er minus 20%, der er pt. 1x shampoo, 2x conditioner og 2x mask tilbage.

 

Så troede man nok lige udsalgs festen var slut?! men nej nej, more is coming..

 

Uniq one Lotus spray, den røde spray og dry shampoo køre videre til kun 69kr (Jep du læste rigtig KUN 69KR!! ;) før 135kr) Er du ikke så vild med olie så skulle du prøve denne spray istedet. Tør shampooen dufter virkelig godt, og virker rigtig godt uden at klumpe sammen. 

Alle tuber fra Nutri color er minus 30%. Det er farve bomberne som i kender, men så bare halv størrelse i en tube. Der faktisk er meget lettere at får det sidste ud af. Win win.

Disp Dry shampoo i farven brunette, så den ikke bliver grå/hvid i det mørke hår. Den er minus 20% (før 145kr) + der følger en tuperbørste med.

En del af farverne fra CND Creative Play er sat ned fra 65kr til KUN 20kr!! Kom og kig i kassen :) Creative Play er hurtigt tørrende, holdbare som andre gode mærker og er meget pigmenteret så de dækker hurtigt. Og så er der dælme mange farver at lege med.

Sidst men ikke mindst den med størst rabat er resten af Rønsbøl serien. Det skyldes at jeg ikke kan få fat i det hvor jeg før har købt. Så der kommer at andet mærke, og derved skal dette sælges ud. Rønsbøl er en dansk serie, helt tilsætnings stoffer som fx farvestoffer, parabener og parfume. 

 

Vi ses laughing

Frisør Maria M

Bredgade 8
9490 Pandrup

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 19.00 
Fredag 09.00 - 17.00
Lørdag 08.00 - 13.00

Kontakt

Tlf. 22 37 94 92

Find os på Facebook