Der sker noget nyt!

Fra roderum til noget helt nyt.. 

Ja det var måske ikke helt så let som jeg lige havde regnet med, men nu lykkedes det.

Det vi plejer at kalde spraytan rummet, er blevet forvandlet til et rum til Michele. Eller næsten kun til hende, vi andre kommer også til at bruge det stadig. Men hver torsdag kommer hun til at stå for behandlinger i rummet. Så hvad det nu skal kaldes er jo et rigtig godt spørgsmål.. Måske; forkæl dig selv rummet... 

Michele er her fra Pandrup. Hun går på uddannelsen som kosmetolog, på Beauty and Style i Aalborg hver mandag og onsdag. Og hvor heldigt var det lige for mig, at hun manglede et job til nogen timer de andre dage. Da jeg spurgte en dag hun skulle klippes!? -Øh nok lige ret heldigt, haha ;) Michele starter på torsdag d. 16/11, fra 13-18 (det bliver de andre dage til 19, men vi lukker en time før pga. kursus.) 

Alle behandlingerne er lagt på online booking med "priser", og her på siden under priser finder i dem også. 

Behandlinger: 

Ansigtsbehandling inkl. massage og ret af bryn. -Hvilket var en af de ting der var stor efterspørgsel efter for noget siden da jeg spurgte på Facebook om der var nogen behandlinger i ville ønske det var muligt at booke i salonen. Behandlingen tager 1,5 time, jeg tænker LÆKKERT!! 

Velvære massage af enten hele kroppen eller ryg og nakke. 

Voksbehandling af enten hele ben med bikini linje, underben, ryg, armhuler, bryn eller overlæbe. Prisen ligger fra 90-259kr. Så slipper man da også for at holde det nede med skraberen derhjemme i tide og utide. Nu jeg lige sidder og kigger på det her billede så tror jeg da faktisk jeg burde lave ryg om til ryg eller bryst.. 

Permanent vippebuk -se det er virkelig genialt!! Nogen har måske hørt om det som Lash lift. Men det er jo bare på engelsk, jeg tænker det ikke behøver lyde så fancy :) Det er lidt som at få permanentet sit hår. Dine vipper bliver sat rundt om en slags rulle, hvor det der skal få dem til at ændre form så kommer på. Det tager noget tid, så ta du bare en morfar og slap af. Så har du flotte bambi øjne når du er færdig. 

Shellac og der har jeg lavet et opstarts tilbud her i november og december hvor prisen kun er 299kr, normalt ligger det på 349-399kr. Shellac er lidt som en blanding af neglelak og gele negle. Dine negle bliver super flotte blanke, og holdbarheden er optil 3 uger. Shellac er virkelig flot blank, og styrker din egen negl ved at den bliver tykkere end neglelak. Nu har vi også topcoat så de kan blive matte, med glimmer eller perlemor. 

Spraytan her har jeg også lavet et tilbud, så ta din veninde, mor eller søster med. Så får i nummer to til halvpris, 299kr for begge to. Det er også muligt at booke tid til spraytan til ansigt, arme og bryst til kun 85kr. Spraytan holder i ca 7 dage, og gør dig lækker brun -som altid bare er lidt flottere end vinterbleg! Inden en spraytan er det bedst at ta en scrub i badet, og undgå bodylotion. Så får du den flotteste farve og holdbarheden bliver bedst. 

Psst.. Hvis du er nysgerrig kan du under "Kontakt" kan du finde et billede. 

Frisør Maria M

Bredgade 8
9490 Pandrup

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 19.00 
Fredag 09.00 - 17.00
Lørdag 08.00 - 13.00

Kontakt

Tlf. 22 37 94 92

Find os på Facebook