Klip klip klip!!

Ja nu er vi altså lige tilbage ved det med at få klippet spidser. 

Her er et eksempel fra forleden. Hvor kunden ikke kunne gå med det længere som det var, og blev nød til at få klippet spidserne.  (-eller måske lidt mere end det de fleste betegner som spidser) I det her tilfælde ligger der nok noget farve til grund for at det er knækket SÅ meget. Vi har sjusset os frem til at det må være en omgang fra-lyst-til-mørkt der er sket for omkring 3 år siden. Som så af en eller anden grund, at det ikke har kunnet klare det længere og så nu er knækket i en knap så fed facon. Kunden var ikke blevet klippet i noget tid, men havde haft extensions i og så derved heller ikke helt opdaget hvor skidt det egentligt var blevet. 

Før: 


Det jeg prøver at sige er; Se lige hvor stor en forskel der er! Også selvom at vi faktisk ikke helt klippede op til der hvor det korteste var knækket af. Det er helt vildt den forskel der er at se. -hvis jeg selv skal sige det ;) og nu vil det slet ikke filtre på samme måde, og derved ikke knække endnu flere hår af. Så husk nu at få klippet de spidser. Helst ca. hver 3. måned. 

Efter: 

(Kunden er i fuld gang med OLAPLEX. Og det der er groet ud de siden det punkt, hvor det var knækket af har det fint, og knækker ikke af :) )

Frisør Maria M

Bredgade 8
9490 Pandrup

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 19.00 
Fredag 09.00 - 17.00
Lørdag 08.00 - 13.00

Kontakt

Tlf. 22 37 94 92

Find os på Facebook